GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπάθωσε ειδικά κατά των ηθοποιών - ευρωβουλευτών

Η επιβολή μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού. έχει αλλάξει τη ζωή όλων και πολλές κοινωνικές κια εργασιακές ομάδες, αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς ο κλάδος τους έχει πληγεί. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και οι ηθοποιοί.

Με μία οργισμένη δημοσίευση στα social media, η Βάνα Μπάρμπα διαμαρτύρεται για την έλλειψη πρόβλεψης εκ μέρους της Πολιτείας, σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι καλλιτέχνες, μετά το τέλος της φονικής πανδημίας του κορονωϊού, στην ουσία "φωτογραφίζει" τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, ενώ ζητά κινητοποίηση εκ μέρους όλων των συνδικάτων των καλλιτεχνών.

Διαβάστε το κείμενο της Βάνας Μπάρμπα:

“Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει… και οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!