GOSSIP

H Σπυροπούλου απάντησε στην ερώτηση αν έχει σύντροφο

Πριν ξεκινήσει η καραντίνα, πολλά δημοσιεύματα, ανέφεραν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε βρει νέο σύντροφο και πως ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα.

Τότε τα δημοσιεύματα μιλούσαν για ένα νεαρό επιχειρηματία και για κοινά ταξίδια στον Παρνασσό.


Ωστόσο η ίδια η Κωνσταντίνα δεν είχε ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσεις τις φήμες.


Τώρα όμως παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη Real και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε την προσωπική ζωή της και η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν έχει σύντροφο και αν είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Υπάρχει συντροφικότητα στην προσωπική σου ζωή;
«Επειδή τώρα με την καραντίνα μένουμε σπίτι, ο κόσμος λίγο πολύ βλέπει καθημερινά τι γίνεται στη ζωή μας και με ποιους περνάμε  τις στιγμές μας. Έχει καταλάβει ότι δεν έχω σύντροφο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και φροντίδα και εγώ αυτό το διάστημα έχω δώσει έμφαση στην επαγγελματική μου ζωή. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να φροντίζω και εμένα γιατί ο καιρός περνάει. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια και μου έλειψε πολύ, ειδικά το Πάσχα που ήμουν μόνη μου. Οι γονείς μου και η οικογένειά μου δε μένουν εδώ και το βράδυ της Ανάστασης και του Πάσχα το πέρασα μόνη μου. Σίγουρα, η δημιουργία μιας οικογένειας ήταν ανέκαθεν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου», είπε η παρουσιάστρια 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!