GOSSIP

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε σε αρνητικό σχόλιο για το νέο σποτ της

Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει τη σταδιακή άρση των μέτρων που επιβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και μετά τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο, είδαμε τη Βίκυ Σταυροπούλου να εμφανίζεται σε ένα νέο ενημερωτικό σποτ για τον κορωνοϊό.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δέχτηκε αφιλοκερδώς να γυρίσει το σποτ στο οποίο μας δείχνει με μικρές δόσεις χιούμορ και ε ύφος ανάλογο με αυτό του σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου, πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας μια προστατευτική μάσκα.


Η ίδια ανέβασε το σποτ στα social media, αλλά δέχτηκε και πολλά αρνητικά σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) on May 4, 2020 at 2:54am PDT

Μάλιστα μια follower της σχολίασε: "Πόσες άλλες μαλ@@@ές θα σκαρφιστείτε αναρωτιέμαι...".

Η Σταυροπούλου της απάντησε: "κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί είστε τόσο αγενής;".

Με την follower να συνεχίζει και να απαντάει ξανά: "Καλά κάνετε.. η καθεμία μας θα μείνει με την απορία της... για να μην απαντάω τα ίδια δυο φορές, θα το πω μια...αυτό που σας έδειξε, προϋπήρχε step by step χρόνια τώρα στο ιντερνετ...υπήρχε κ όλες τις προηγούμενες μέρες του lockdown, καμία σας δε σκέφτηκε να μπει, να δει κ να φτιάξει; Σήμερα ανακαλύψατε την Αμερική για να γίνω πιο σαφής ,δεν αντιτίθεμαι στην δημιουργία οποιασδήποτε μάσκας με οποιοδήποτε υλικό ούτε στην συγκεκριμένη ηθοποιό. Αντιτίθεμαι στην αλόγιστη χρήση, στην λανθασμένη χρήση, στην υπερβολική χρήση καθώς κ στα σχόλια τύπου "είσαι θεάρα","είσαι είδωλο","προσκυνώ" κ.τ.λ. Αλήθεια, αν θεωρείτε ότι το να προσκυνήσετε εντός κ εκτός εισαγωγικών μια ηθοποιό που επιλέχτηκε για να δείξει πώς διπλώνουμε ένα ύφασμα (μη αποστειρωμένο άρα μη ασπίδα προστασίας κατ'εμε) σας κάνει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ή follower πλανάστε πλάνη οικτρά. Αυτά πιστεύω χωρίς να έχω σκοπό να αλλάξω σκοπιά ούτε να αναθεωρήσω το σχόλιο μου μήτε να προσδοκώ την δική σας".

Πάντως πριν από λίγες ώρες η Βίκυ ανέβασε και ένα νέο σποτ σε συνεργασία με πιστωτική κάρτα και διαφημίζει τις on line αγορές την εποχή του κορωνοϊού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) on May 5, 2020 at 11:08am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!