GOSSIP

Και η Μαρία Σολωμού δηλώνει πως αυτή τη Κυριακή θα λάβει τη Θεία Κοινωνία

Μετά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων που είχαν επιβληθεί στην Ελλάδα, λόγω κορωνοϊολυ, πρόσφατα ανακοινώθηκε πως από την ερχόμενη Κυριακή 17/5 θα επιτραπεί η επιστροφή των πιστών στις Εκκλησίες και του χώρους λατρείας όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων και έχει ξεκινήσει να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το θέμα της Θείας Κοινωνίας.

Η Θεία Μετάληψη εξακολουθεί να γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ επιστημόνων και ιερέων, ωστόσο διαρκώς μακραίνει η λίστα των celebrities που δηλώνουν πως οι ίδιοι σκοπεύουν να πάνε να κοινωνήσουν.


Αρχικά ακούσαμε τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο να κάνει σχετικές δηλώσεις σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και τώρα και η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού δήλωσε πως έχει νηστέψει όλη τη Σαρακοστή και πως την ερχόμενη Κυριακή θα πάει να κοινωνήσει.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο vimaorthodoxias.gr και τον Γιώργο Θεοχάρη, η Μαρία Σολωμού δήλωσε τα εξής:

"Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της Πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη. Και ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αυτό βλέπουμε να συμβαίνει πιο συχνά. Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι ευάλωτος στον φόβο και ορισμένες φορές νικιέται από αυτόν”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!