GOSSIP

Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια και έκανε μια ανασκόπηση της ζωής της

Χθες, Παρασκευή 15 Μαΐου, η δημοφιλής ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας και θιασάρχης Μιμή Ντενίση, γιόρτασε τα 67α γενέθλιά της και ήδη από την Πέμπτη, δέχονταν βροχή ευχών στα social media, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

Έτσι η Μιμή, θέλησε, με αφορμή τα γενέθλιά της, να κάνει μια ανασκόπηση στη ζωή της και να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές που δέχτηκε και έγραψε τα ακόλουθα στο Instagram:

«Γενέθλια σήμερα κι έχω πάρει τόση αγάπη από χτες την νύχτα!!! Θα ‘θελα να μπορώ όχι μόνο να γράψω στον καθένα χωριστά αλλά κ να σας αγκαλιάσω κι να σας φιλήσω!!!! Η ζωή μου ήταν πάντα έντονη με πολλή δουλειά διάβασμα, προσπάθειες, επιτυχίες, ατυχίες, αγωνίες κι όλα όσα συνθέτουν την περιπέτεια μιας δραστήριας ζωής.. Είμαι ευγνώμων γιατί μου χάρισε μια εξαιρετική οικογένεια που είναι πάντα το στήριγμα μου, μια κόρη που είναι το δώρο της ζωής μου, πολλούς αληθινούς φίλους και τόση επιτυχία που δεν την είχα φανταστεί ούτε στον ύπνο μου.

Και επιτυχία θεωρώ την αγάπη και την εκτίμηση που νοιώθω να με πλημμυρίζει από συναδέλφους, φίλους αλλά και από όλον αυτόν τον κόσμο που με τιμά τόσα χρόνια με την παρουσία, τα σχόλιά του, τις εκδηλώσεις του. Να είστε όλοι γεροί γιατί χωρίς υγεία δεν είμαστε τίποτα και να ανταμώσουμε όλοι γρήγορα!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on May 15, 2020 at 6:09am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!