TV BITS

Σε λίγους μήνες θα γίνει πιθανά η πρεμιέρα του Big Brother

Η πρεμιέρα του ριάλιτι Big Brother, που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, τελικά, πιθανά θα γίνει σε λίγους μήνες και πολύ νωρίτερα, από όσο αρχικά είχε ακουστεί.

Το Big Borther, είχε προγραμματιστεί να μεταδίδεται στην Ελλάδα από το ΣΚΑΪ και στην Κύπρο από το ΣΙΓΜΑ, αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε επ' αόριστον λόγω κορωνοϊόυ.
Τώρα το protothema.gr, αναφέρει πως έγιναν σχετικές συσκέψεις στο ΣΚΑΙ  και αποφασίστηκε να γίνει η πρεμιέρα πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, με την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.
Παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης ωστόσο θα υπάρξει πιθανότατα μία αλλαγή ή για την ακρίβεια μία προσθήκη. Στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στα live θα υπάρχει μία επιτροπή δύο ατόμων, μάλλον γυναικών, οι οποίες θα προέρχονται από τον χώρο των media και θα σχολιάζουν ή θα παρεμβαίνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στα όσα συμβαίνουν.

Επιπλέον η παραγωγή σχεδιάζει κάποιες αλλαγές στην σύνθεση των παικτών που θα μπουν στο σπίτι του «Big Brother» στις αρχές του φθινοπώρου και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την συνθήκη ανταγωνισμού η οποία αναμένεται να είναι η πιο σκληρή των τελευταίων ετών στην τηλεόραση.

Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι ο χώρος ο οποίος παραμένει στο Κορωπί, στα στούντιο Κ2 όπου ένα πολυτελές σπίτι έχει δημιουργηθεί και εξοπλιστεί με κάμερες για να φιλοξενήσει 16 παίκτες για 15 εβδομάδες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

Οι δεκαέξι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται και δε συνδέονται με κοινές καταβολές θα παραμείνουν σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Αυτό το πείραμα που από την δεκαετία του 1970 έρχεται να επιβεβαιώσει τις συνέπειες του εγκλεισμού υπό τηλεοπτικές συνθήκες και όρους, με έπαθλο 100 χιλιάδες ευρώ. Και φυσικά την εξαργύρωση της παραμονής με μη χρηματικά έπαθλα. Είτε με μία θέση στον τηλεοπτικό ήλιο είτε με ικανοποίηση της ματαιοδοξίας και της ψευδαίσθησης που δημιουργεί η περιστασιακή αναγνωρισιμότητα που προσφέρει η τηλεόραση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!