MEN'S GUIDE

O Donovan Mitchell μας λέει τι τρώει τώρα που μένει σπίτι του [βίντεο]

Εξαιτίας της πανδημίας, πολλοί διάσημοι μπασκετμπολίστες έχουν αναγκαστεί να μένουν στα σπίτια τους, και προσπαθούν να διατηρήσουν τη καλή φυσική κατάσταση, προκειμένου να επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Και ένας εξ αυτών, είναι και ο Donovan Mitchell, o άσσος του ΝΒΑ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 23χρονος μπασκετμπολίστας των Yutah Jazz, φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να ενημερώνει τους φαν του μέσω social media για την πορεία της υγείας του και πλέον βρίσκεται σε καλή φόρμα και δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα .


Σε ένα βίντεο, που γύρισε ο Donovan, από το σπίτι του, μας είπε αναλυτικά τι τρώει τώρα που μένει στο σπίτι και προπονείται μόνος του.


Έτσι ο σταρ του ΝΒΑ, είπε πως πίνει πολύ νερό κάθε μέρα, έχει ξεκινήσει να πίνει τσάι με τζίντζερ το πρωί και για πρωινό τρώει pancakes, αβγά ή μπέικον γαλοπούλας για ενέργεια.


Πριν την προπόνηση παίρνει συμπληρώματα, ενώ μετά προτιμά το γιαούρτι και φρούτα με πολλά σάκχαρα.


Το μεσημεριανό και το δείπνο του, έχουν κυρίως τροφές πλούσιες σε πρωτείνη (όπως κοτόπουλο και κρεατικά), αλλά και τροφές όπως τα ζυμαρικά, που έχουν υδατάνθρακες που του χαρίζουν ενέργεια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!