GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τον άγνωστο γάμο του και το παιδί που έχασε

Ο ένας από τους φετινούς κριτές του My Style Rocks, o γνωστός Λάκης Γαβαλάς, παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του όπως το γάμο που έκανε πριν από πολλά  χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Λάκης μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη,  για τον άγνωστο γάμο του με Σουηδέζα καλλονή, με την οποία ήταν μαζί εννέα χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε παράλληλα ότι προς το τέλος της σχέσης τους, η σύζυγός του έμεινε έγκυος, ωστόσο, αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση λόγω φαρμακευτικών θεραπειών με ορμόνες που είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

«Ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά. Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα εγώ μπήκα κατευθείαν σε ένα φάσμα τρέλας. Αυτή η καημένη νόμιζε πως θα ζήσουμε πολύ πιο ωραία εδώ στην Ελλάδα. Και έτσι άρχισε η φασαρία.

Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών. Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα. Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιή. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών. Και θα είχε και εγγόνια. Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on Jun 2, 2020 at 11:13am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!