GOSSIP

Η Καίτη Γαρμπή απαντά σε όσους την "έκραξαν" για ένα tweet της

Γενέθλια είχε χθες η Καίτη Γαρμπή, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και δέχτηκε αμέτρητες ευχές.

Όμως τις τελευταίες μέρες, η 59χρονη τραγουδίστρια, δέχτηκε και πολλά αρνητικά μηνύματα, από χρήστες των social media, που μάλλον ενοχλήθηκαν με ένα tweet που έκανε, πριν από λίγο καιρό, η Καίτη, με αφορμή το θάνατο του George Floyd.


Συγκεκριμένα, στις 29 Μαΐου, η Καίτη έγραψε στο twitter: «Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ πριν από 57 χρόνια είχε ένα όνειρο πως τα 4 μικρά του παιδιά θα ζουν μια μέρα σε ένα έθνος όπου δεν θα κριθούν από το χρώμα του δέρματος τους,αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα τους. Δυστυχώς αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμα & το όνειρο παραμένει εφιάλτης»

 


Πολλοί συμφώνησαν με το αντιρατσιστικό μήνυμά της, αλλά υπήρξαν και αυτοί που μάλλον... ξαφνιάστηκαν και μάλιστα κάποιοι σχολίασαν πως η Καίτη Γαρμπή, δεν έχει καμιά δουλειά να αναφέρεται τόσο σοβαρά θέματα και πως καλύτερα να ασχολείται μόνο με το λαϊκό τραγούδι.


Η Γαρμπή, δεν άφησε... ασχολίαστα αυτά τα αρνητικά μηνύματα και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση με πολλούς αποδέκτες: «Για όσους ξαφνιαστήκατε για το tweet που έκανα με αφορμή τη δολοφονία ενός συνανθρώπου μου, συγκλονισμένη και εγώ, όπως όλος ο κόσμος, και θεωρήσατε πως δεν πρέπει να με αφορά το θέμα ίσως επειδή είμαι άσπρη, ίσως επειδή πέφτει μακριά η Αμερική, ίσως επειδή δεν τραγουδάω ποίηση, εγώ -ήρεμα το λέω- θα πρότεινα να αναθεωρήσετε γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δουλειά όλων μας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!