GOSSIP

H απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου σε όσα λέγονται για τη κόρη της

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί με μια από τις κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, τη Χριστιάνα Μπέτα, την οποία κατηγορούν πως ενώ επέστρεψε από το Λονδίνο, δεν έμεινε σε καραντίνα όπως προβλέπεται από τα μέτρα κατά της πανδημίας, αλλά αντίθετα έκανε πάρτι.

Μέσω του δικηγόρου της, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, μετά το ντόρο που προκλήθηκε με το πάρτι που έκανε η νεαρή φοιτήτρια στην οικία της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο όπου και σπουδάζει.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της Τέλλος Αγαπηνός «ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον COVID-19».

Μάλιστα ο κ. Αγαπηνός κάνει λόγο για άδικη κατασυκοφάντηση της νεαρής εντολέως του και προειδοποιεί με προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Αναφέρει πάντως στην ανακοίνωσή του ότι η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας «νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα ασυμπωματική από τις αρχές του Μαΐου».

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση του δικηγόρου της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνας Μπέτα.

 

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου

Μάλιστα και η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας αιχμές για άτομα που ήθελαν να βλάψουν την ίδια και χρησιμοποίησαν την κόρη της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να  είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου. Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου – ξέρετε εσείς”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on Jun 10, 2020 at 11:49am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!