GOSSIP

Η Βίκυ Κάβουρα τρώει καρπούζι ενώ φορά μπικίνι και τρελαίνει το Instagram

Η 31χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια Βίκυ Κάβουρα, πρόσφατα προκάλεσε μεγάλο ντόρο, όταν έγινε γνωστό πως αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το «Κλουβί με τις τρελές»

Και ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και η ίδια η Βίκυ, φρόντισαν με δηλώσεις τους, να εξηγήσουν πως δεν υπήρξε κάποια οικονομική διαφωνία και πως αυτή η συνεργασία, ναι μεν δεν προχώρησε, αλλά πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και πως ίσως συνεργαστούν στο μέλλον. 


«Εντάξει, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είμαστε αγαπημένοι. Πήγα, είδα, απήλθα, τελείωσε, πάμε για άλλα» δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ, η οποία προφανώς δεν... σκάει με αυτή την αναποδιά που έτυχε στα επαγγελματικά της και αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαίρι, ανεβάζοντας στο Instagram, τρεις πόζες της με μπικίνι που ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη.


Η Βίκυ θέλησε να μοιραστεί με όλους την αδυναμία που έχει για τα καρπούζια και πόζαρε με ένα μπλε μπικίνι και ένα καρπούζι με φόντο μια πισίνα και σχολίασε πως ελπίζει κάποιος να την αγαπά όσο η ίδια αγαπά το καρπούζι!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky (@kavouravicky_official) on Jun 15, 2020 at 5:01am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!