MEN'S GUIDE

O Tom Ellis εξηγεί πως παραμένει σωματικά και ψυχικά υγιής στην καραντίνα

Μπορεί σε πολλές χώρες, η καραντίνα να μοιάζει να έχει τελειώσει, αλλά πολλοί παραμένουν στα σπίτια τους, ενώ πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος της επιβολής μιας νέας καραντίνας, σε περιοχές που παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Και ο διάσημος ηθοποιός Tom Ellis, ακόμα δεν έχει βγει από την καραντίνα.

Ο 41χρονος Βρετανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ο πρωταγωνιστής της σειράς Lucifer, πρόσφατα γύρισε ένα βίντεο για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού Men's Health, και απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις για τα πράγματα που τον βοηθούν να παραμείνει ψυχικά και σωματικά υγιής ενώ μένει σπίτι και έχει αρκετές συμβουλές να σου δώσει.


Έτσι, ο Tom, εξηγεί πως, με τα γυμναστήρια να είναι κλειστά για εβδομάδες, εστίασε στο να γυμνάζεται κάνοντας κυρίως push ups και παραλλαγές αυτής της άσκησης, ενώ έχει θέσει ως στόχο να αποκτήσει ένα πιο... στιβαρό πηγούνι!


Επίσης, είπε πως δεν διαλογίζεται αλλά πιστεύει στα οφέλη του διαλογισμού, και πως ο ίδιος προτιμά το γκολφ, καθώς πιστεύει πως όταν παίζει γκολφ είναι σα να διαλογίζεται, διώχνοντας κάθε σκέψη από το μυαλό του.


Το γεύμα που του φτιάχνει τη διάθεση είναι μια κλασική μακαρονάδα μπολονέζ, με μπόλικη παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, ενώ εξομολογήθηκε πως ξαναβλέπει τη τηλεοπτική σειρά Friends (Φιλαράκια) για να του φτιάξει το κέφι.


Αυτά και πολλά άλλα θα ακούσετε να λέει ο σταρ στο ακόλουθο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!