GOSSIP

Σοκ για την Elizabeth Hurley και το γιο της - Πέθανε ο πρώην σύντροφός της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του Ακερικανού επιχειρηματία και παραγωγού ταινιών Steve Bing, πρώην συντρόφου της σταρ Elizabeth Hurley και πατέρα του γιου της  Damian.

O Steve Bing, αυτοκτόνησε σε ηλικία 55 ετών πηδώντας από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στην συνοικία του Century City του Λος Αντζελες.


Ο Steve και η διάσημη ηθοποιός και πρώην top model Elizabeth Hurley, στο παρελθόν είχαν ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα, που όμως δεν κράτησε πολύ, αλλά τους χάρισε ένα γιο, τον 18χρονο σήμερα Damian Hurley, 

Η αυτοκτονία του Αμερικανού μεγιστάνα, έχει σοκάρει τις ΗΠΑ. O Bing μοπλονότι κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία σε ηλικία 18 ετών και ενώ υπήρξε παραγωγός ταινιών όπως το Πολικό Εξπρές και είχε ασχοληθεί και με το σενάριο και τη σκηνοθεσία σε φιλμ όπως το  Kangaroo Jack, ενώ παράλληλα είχε έντονη φιλανθρωπική δράση, μέχρι να κάνει το δεσμό με την Hurley, δεν είχε  βρεθεί ποτέ στο επίκεντρο της δημοσιότητας 


Όταν είχε γεννηθεί ο Damian, ο Steve Bing, είχε αρχικά αρνηθεί πως είναι γιος του, αλλά στην πορεία είχε αποδεχτεί το γεγονός πως είναι πατέρας του παιδιού, και λέγεται πως είχε προσφέρει ένα αστρονομικό ποσό στη Liz Hurley, το οποίο όμως η ηθοποιός λέγεται πως δεν αποδέχτηκε ποτέ.
Ο Steve Bing, εκτός από τον Damian, έχει και μια κόρη την Kira, καρπό του έρωτά του με την πρώην σύντροφό του την τενίστρια Lisa Bonder.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!