GOSSIP

Η Madonna ξεσπάθωσε μετά την πρόσφατη ομιλία του Trump

H Madonna εδώ και χρόνια έχει δείξει πως μισεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump και μετά τη δολοφονία του George Floyd, η ποπ σταρ κάνει αναρίθμητες αναρτήσεις στα social media για πολιτικά θέματα. Αλλά τώρα πραγματικά ξεσπάθωσε ενάντια στον Αμερικανό Πρόεδρο.

Με αφορμή την πρόσφατη προεκλογική συγκέντρωση και την, κατά πολλούς, εμπρηστική ομιλία, που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην Τούλσα της Οκλαχόμα , η Madonna ξεσπάθωσε κατά του Donald Trump μέσω Instagram.

Αναρτώντας ένα βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία του Trump, η Madonna, έγραψε τα ακόλουθα, απευθυνόμενη στους πάνω από 15 εκατομμύρια followers της.


«Θα διάλεγα τον sleepy Τζο Μπάινεν οποιαδήποτε στιγμή αντί για αυτόν τον λευκό ρατσιστή. Ένας ναζί, ένας ψυχοπαθής βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ώρα να ξυπνήσετε» έγραψε χαρακτηριστικά η Madonna στην ανάρτησή της.

Και συμπλήρωσε: «Ας κατεβάσουμε ρυθμούς στα τεστ για Covid στην Αμερική γιατί ο αριθμός των θετικών μεγαλώνει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να τον διαχειριστεί ο Τραμπ... Και ας κάνουμε έναν νόμο να μπαίνει στη φυλακή για έναν χρόνο όποιος καίει τη σημαία αλλά να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη νομοθεσία και καμία συνέπεια για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρους χωρίς λόγο» ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, για τη βεβήλωση εικόνων και αγαλμάτων του 1ου Προέδρου των ΗΠΑ George Washington, με τη Madonna να θυμίζει σε όλους, πως αυτός ο ιστορικός ηγέτης της χώρας είχε και ο ίδιος στην κατοχή του σκλάβους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jun 22, 2020 at 5:46pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!