GOSSIP

O Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε όλα όσα γράφονται για αυτόν και τη σύζυγό του

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, είναι κατά γενική ομολογία, ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και είναι και οι δυο δημοφιλείς και δραστήριοι στα social media και ειδικά το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά εις βάρος τους.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι νόσησε από τον κορωνοϊό και δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας μέσω social media, με αποτέλεσμα πολλοί να πουν πως το έκαναν επίτηδες για να κερδίσουν και οι δυο δημοσιότητα!

Και χθες ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή του φίλου του Γρηγόρη Αρναούγλου και μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για την περίοδο όπου εκείνος και η Χριστίνα Μπόμπα νόσησαν με κορωνοϊό, για τα δημοσιεύματα που τους αφορούσαν, αλλά και για τη σύζυγό του και τα όσα σχολίασαν στο πρώτο της τηλεοπτικό βήμα στο The Voice.

Για την τηλεοπτική του παρουσία και το Survivor είπε: «Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το, επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια».

Για τα social media και την παρουσία τους σε αυτά με τη σύζυγό του, είπε: ««Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη».

Για την περίοδο που νόσησαν με κορωνοϊό ανέφερε: «Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε να σου πω, εκείνο με τον κορονοϊό πες ότι ήταν ψέματα. Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν».

Τέλος για την Χριστίνα Μπόμπα και την παρουσία της στο The Voice είπε: «Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!