GOSSIP

Είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό μωρό με τα τρίδυμα αδέλφια του και τη μαμά του

O δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, πρόσφατα ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του πατέρα του, το όμορφο νησί της Λευκάδας και φαίνεται πως το ταξίδι αυτό... του ξύπνησε αναμνήσεις!

Έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία, από τα παιδικά χρόνια του, όταν ο ίδιος και τα δυο αδέλφια του (όλα μαζί είναι τρίδυμα) ήταν ακόμη μωρά και η μαμά τους, προσπαθούσε να τα ταΐσει στη κουζίνα του σπιτιού τους στο Περιστέρι στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως ο 34χρονος τραγουδιστής, σε συνεντεύξεις του, έχει αποκαλύψει πως ο ίδιος και τα δυο αδέλφια του (η αδελφή του Κατερίνα και ο αδελφός του Παύλος) ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, με τη μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης.


Τώρα ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια του, και μας έδειξε αυτή την όμορφη φωτογραφία, με τη μητέρα του Φωτεινή και αδέλφια του και συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes.


«Πώς ήταν η δική σου ώρα φαγητού;» ρώτησε τους followers του μέσω της λεζάντας αυτής της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, ενώ εξήγησε πως στη φωτογραφία ο ίδιος είναι ο τελευταίος στη σειρά (πίσω από την αδελφή του που σκύβει) και φορά το κόκκινο μπλουζάκι.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on Jun 27, 2020 at 4:32am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!