MEN'S GUIDE

Χρήστης του Reddit αποκαλύπτει πως έχασε 45 κιλά σε 8 μήνες

Σε πολλού έχει τύχει, κάποιο ατυχές συμβάν ή κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, να τους οδηγήσει σε μεγάλη προσθήκη κιλών και μετά δυσκολεύονται να επιστρέψουν στο φυσιολογικό βάρος τους.

Αυτό συνέβη και σε έναν χρήστη του Reddit, της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο aModernViking.


Σε άρθρο του gr.askmen.com, διαβάσαμε πως ο συγκεκριμένος νεαρός άντρας, πήρε πάνω από 40 κιλά, μέσα σε περίπου 18 μήνες, όταν χρειάστηκε να φύγει από το πατρικό σπίτι του και να μείνει μόνος του.


Ωστόσο κατάφερε να χάσει περίπου 45 κιλά μέσα σε 8 μήνες και ο ίδιος μίλησε στο Askmen και εξήγησε πως τα κατάφερε.

«Όταν ήμουν έφηβος, ήμουν πολύ δραστήριος. Έπαιζα ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου και ήμουν φοβέρα γυμνασμένος», εξομολογείται ο aModernViking και συνεχίζει: «Στα 18 μου πήγα στρατό. Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου, πήρα την απόφαση να σπουδάσω, πράγμα που σήμανε τη μετακόμισή μου από το πατρικό μου σε δικό μου διαμέρισμα μακριά από την οικογένειά μου και φυσικά τη χειραφέτησή μου. Στο τελευταίο απέτυχα παταγωδώς. Δεν κατάφερα να φροντίσω τον εαυτό μου σωστά...».

Όπως ο ίδιος εξηγεί, μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο πήρε περισσότερα από 40 κιλά, ενώ απέκτησε ραγάδες στην κοιλιά, στα μπράτσα και στις γάμπες του, τρώγοντας σχεδόν καθημερινά junk food και μένοντας ολημερίς και ολονυχτίς καρφωμένος στον καναπέ παίζοντας video games.

«Κάποια στιγμή, κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και δεν με αναγνώρισα. Σοκαρίστηκα. Αποφάσισα να μετακομίσω στην Αυστραλία και να κάνω μία νέα αρχή. Το πρώτο πράγμα που έκοψα ήταν τα αναψυκτικά. Το δεύτερο, η καθιστική ζωή. Ξεκίνησα να περπατάω τέσσερις ώρες την ημέρα και κάπως έτσι τα κιλά άρχισαν να πέφτουν στη ζυγαριά. Η αυτοπεποίθησή μου είχε μόλις επιστρέψει».

Γράφτηκε στο γυμναστήριο της γειτονιάς του και έβαλε στόχο να πέσει κάτω από τα 72 κιλά. Και το κατάφερε. Μέσα σε μόλις 8 μήνες ξεφορτώθηκε 45 κιλά και σήμερα ξέρει πώς να διατηρεί τη φόρμα του ενώ ζει μόνος του. Ακολουθεί καθημερινά το εξής διατροφικό πρόγραμμα, πλούσιο σε tacos:

Πρωινό

65-80 γραμμάρια βρώμης, στα οποία ρίχνει νερό και τα βράζει μέχρι το μείγμα να γίνει χυλός.

Μεσημεριανό

Ένα νόστιμο πιάτο με tacos.

2-3 τορτίγιες γεμισμένες με αγγούρι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, πιπεριά και 100-150 γραμμάρια κοτόπουλο.

Βραδινό

Ξανά tacos.

2-3 τορτίγιες γεμισμένες με αγγούρι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, πιπεριά και 100-150 γραμμάρια κοτόπουλο.

Για τη βραδινή λιγούρα

Μάντεψε: Ξανά tacos.

2-3 τορτίγιες γεμισμένες με αγγούρι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, πιπεριά και 100-150 γραμμάρια κοτόπουλο ή 65-80 γραμμάρια βρώμης.

Tips: Το λευκό κρέας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, τα λαχανικά αποτελούν καλή πηγή βιταμινών και η βρώμη προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στον οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!