GOSSIP

H Meghan Markle δηλώνει πως ένιωθε απροστάτευτη από το παλάτι

Συνεχίζεται η νομική προετοιμασία για την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε η Δούκισσα του Σάσεξ, ενάντια σε γνωστή βρετανική εφημερίδα η οποία είχε δημοσιεύσει μια επιστολή που είχε στείλει η Meghan Markle στον πατέρα της.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου ( το οποίο και θα εκδικάσει την υπόθεση) τα οποία κατατέθηκαν στο πλαίσιο της αγωγής της, η ίδια η Meghan, δήλωσε πως ένιωσε “απροστάτευτη” από τη βρετανική βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος στον γιο της.

«Η ενάγουσα είχε γίνει το αντικείμενο ενός μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών δημοσιευμάτων από τις ταμπλόιντ εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως από την εναγόμενη, το οποίο της προκάλεσε υπερβολική θλίψη και έπληξε την ψυχική της υγεία» ανέφεραν οι δικηγόροι της στο Ανώτερο Δικαστήριο.

«Δεδομένου ότι οι φίλοι της δεν την είχαν δει ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δικαίως ανησύχησαν για την κατάστασή της, κυρίως επειδή ήταν έγκυος, απροστάτευτη από τον θεσμό και χωρίς να της επιτρέπεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της» αναφέρεται ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!