TV BITS

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη συμμετοχή του στο "The Bachelor"

Ακριβώς τρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο ανακηρύχθηκε νικητής του Survivor, κάτι που φρόντισε και ο ίδιος να μας το θυμίσει, αναρτώντας μια φωτογραφία από εκείνη την αξέχαστη, όπως χαρακτήρισε βραδιά. Έκτοτε, ακολούθησε μια ξεχωριστή και πολύ μελετημένη επαγγελματική πορεία, ενώ φρόντισε παράλληλα να υλοποιήσει και ένα όνειρο ζωής, την ίδρυση του σωματείου Φύλακας Άγγελος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT» απάντησε σχετικά με τη συμμετοχή του στο “The Bachelor”, καθώς το όνομα του είχε συζητηθεί έντονα. Ο ίδιος το αρνήθηκε και πιο συγκεκριμένα είπε: «Όχι, δεν ισχύει αυτό! Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση. Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ .

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση τώρα από τον σταθμό που έχει το Bachelor, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Έχω κάνει συζητήσεις για δύο άλλα πρότζεκτ, αλλά για μένα θεωρείται κάτι δεδομένο μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές. Η μία συζήτηση που έχω κάνει είναι για την τηλεόραση και η άλλη για τον κινηματογράφο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!