GOSSIP

Η Ζέτα Δούκα μας έδειξε την ουλή από το πρόσφατο χειρουργείο της

Η 46χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα, πρόσφατα είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Η ίδια είχε αποκαλύψει μέσω social media, πως μετά από μια απλή γυναικολογική εξέταση ρουτίνας, οι γιατροί της, της είπαν πως έπρεπε να κάνει μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση, θέλοντας να θυμίσει σε όλους πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.


Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η Ζέτα, έκτοτε έχει μιλήσει πολλές φορές στην τηλεόραση για την περιπέτεια υγείας της, και πάντα εντυπωσιάζει με την αφοπλιστική ειλικρίνεια με την οποία περιγράφει τα όσα έζησε και τον φόβο που αρχικά ένιωσε όταν έμαθε τα ευρήματα των γιατρών.


Και τώρα, στο πλαίσιο μια καμπάνιας γνωστής εταιρίας καλλυντικών σώματος, η Ζέτα Δούκα, ακομπλεξάριστα, φόρεσε ένα κόκκινο μπικίνι και μας έδειξε και την ουλή - σημάδι που έχει αποκτήσει από το χειρουργείο.


Η ίδια ανέβασε αυτή την πόζα στο Instagram γράφοντας: «Στη ζωή μου, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους πάνω μου. Άλλα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, άλλα όχι, αφού μπορεί να κρύβονται βαθειά στη ψυχή μας...
Όλα όμως, με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή, γιατί μου θυμίζουν, όλα όσα έχω καταφέρει! 
Το συγκεκριμένο σημάδι , μαζί με τέσσερα ακόμη στην περιοχή της κοιλιάς, το απέκτησα κατά τη λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υπεβλήθην πριν 2 μήνες και μου υπενθυμίζει την τεράστια σημασία της σωστής ΠΡΟΛΗΨΗΣ για την υγεία μας, αφού στα πλαίσια εξάμηνου(!) γυναικολογικού ελέγχου, εμφανίστηκαν δύο μεγάλες κύστες ωοθηκών που, αν τις έβλεπα στον ετήσιο έλεγχο που συνήθως κάνω, μάλλον θα είχα υποστεί ολική υστερεκτομή!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on Jul 16, 2020 at 5:13am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!