GOSSIP

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το Κρήτη TV η Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, που πολλοί αποκαλούν "η Μενεγάκη της Κρήτης" ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, αφού από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ενταχθεί στο κανάλι ΣΚΑΙ.

Την περασμένη Παρασκευή έκανε την τελευταία εκπομπή της στο Κρήτη TV και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν στο φινάλε αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της.
«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου.
Θα αλλάξει ασφαλώς, οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα» είπε και συνέχισε απευθυνόμενη προς τους συνεργάτες της: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι…»
 


«Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου.
Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι.
Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή.
Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα έκανε χθες μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Ενας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το "Καλό Μεσημέρι" σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με "βάζετε" στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα 
Με αγάπη,
Η Ιωάννα σας»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou) on Jul 18, 2020 at 4:56am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!