GOSSIP

Η Ευρυδίκη του My Style Rocks πόζαρε ολόγυμνη στη πισίνα [εικόνες]

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του My Style Rocks, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια και τώρα ανέβασε στο Instagram μια σειρά από ολόγυμνες πόζες της, θέλοντας να δείξει πως συμφωνεί με τα όσα είπε πρόσφατα ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης.

Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης πόζαρε ολόγυμνος στη θάλασσα και εξήγησε στο Instagram γιατί του αρέσει να κολυμπά γυμνός.

Αυτή η ανάρτηση του ηθοποιού, προκάλεσε πολλά σχόλια και φαίνεται πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, επηρεάστηκε πολύ από τα όσα είπε ο ηθοποιός και θέλησε να δείξει και αυτή πως συμφωνεί με τα λεγόμενά του.


Έτσι ανέβασε στο Instagram μια σειρά από ολόγυμνες πόζες της μέσα σε μια πισίνα, έκανε tag τον ηθοποιό και έγραψε: «Γυμνοί κ ελεύθεροι ! Έτσι πρέπει να είμαστε . Το είπε κ ο κύριος @thanasisefthymiadis κ κάτι ξέρει γιατί ο παλιός είναι αλλιώς κ ο νέος είναι ωραίος ! Εξάλλου όπως λέει εκείνος , ένας Σοφός είπε πως <<ό.τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραζώνει >> Αχ ποσό συμφωνώ! Δοκιμάστε το είναι ιαματικό».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on Jul 30, 2020 at 5:34am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!