GOSSIP

Καλά νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου - "Σώθηκε" το ένα δάχτυλό της

Θετική δείχνει να είναι η πορεία της υγείας της γνωστής αθλήτριας Έρρικας Πρεζεράκου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο, όταν προπέλα σκάφους ακρωτηρίασε τα δυο δάχτυλά της στο δεξί χέρι της.

Η 45χρονη αθλήτρια, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, μετά από πολύωρο χειρουργείο και η ίδια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On Time είχε πει πως όλα πήγαν καλά με τις επεμβάσεις που έκανε, αποκάλυψε πως έχασε οριστικά το μικρό δαχτυλάκι του χεριύ της και είπε πως ανησυχεί για το τι θα γίνει με το άλλο δάχτυλό της που ακρωτηριάστηκε (τον παράμεσο) και ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για αυτό.


«Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά!», ανέφερε.

Και τώρα με ένα νέο βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, είπε πως τελικά το ένα δάχτυλό της "σώθηκε".

«Να σας πω κάτι; Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιείς, είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πολύ όλους, μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πολύ!», είπε φανερά συγκινημένη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Aug 10, 2020 at 11:40pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!