GOSSIP

H Jennifer Lopez βρέθηκε στην Κρήτη

Διαρκώς μακραίνει η λίστα των celebrities, που ακόμα και εν μέσω πανδημίας επέλεξαν την Ελλάδα, για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Έτσι μετά τους Beckhams που κάνουν διακοπές στο Πόρτο Χέλι, τώρα δημοσίευμα αποκάλυψε πως στην Ελλάδα βρέθηκε υπό άκρα μυστικότητα και η Jennifer Lopez.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η Λατίνα σταρ έφτασε στα Χανιά με ιδιωτική πτήση και κινήθηκε με πλήρη μυστικότητα. Οι συνεργάτες της τραγουδίστριας είχαν ζητήσει για τη διαμονή και τις μετακινήσεις της υπηρεσίες VIP.


Ελικόπτερο τη μετέφερε στο Νομό Λασιθίου όπου απόλαυσε τις μαγευτικές παραλίες στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου και την Ελούντα συνοδευόμενη από δύο φίλες της, η μια εκ των οποίων είναι Ελληνικής καταγωγής.


Πίσω τους βρίσκονταν συνεχώς δυο άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εκρηκτικής JLo που δεν τις άφηναν στιγμή από τα μάτια τους.


Η Lopez με την παρέα της έμεινε στην Κρήτη τέσσερις ημέρες και αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή της στο νησί, το οποίο είχε επισκεφθεί ξανά για διακοπές πριν από αρκετά χρόνια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!