WOMEN'S GUIDE

Έρευνα έδειξε κάτι που μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Μπορεί να έχεις κατά καιρούς διαβάσει κάποιες αρνητικές επιδράσεις που έχει η χρήση πορνογραφίας στη σεξουαλική ζωή, αλλά μια έρευνα, έδειξε πως στις γυναίκες, η χρήση πορνογραφικό υλικού μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις τους στο σεξ.

Η χρήση πορνογραφίας δεν φαίνεται να βλάπτει τη σεξουαλική λειτουργία των περισσότερων γυναικών, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Environmental Research and Public Health . Στην πραγματικότητα, η μελέτη παρέχει στοιχεία ότι η χρήση πορνογραφίας έχει πολλά θετικά αποτελέσματα στις γυναίκες.

Η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι η πορνογραφία που χρησιμοποιήθηκε κατά τον αυνανισμό ήταν πιο συχνή στις προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, στις γυναίκες με άγχος ή κατάθλιψη, στις μη ετεροφυλόφιλες γυναίκες και στις γυναίκες που είχαν δύο ή περισσότερους συντρόφους.

Η συχνή χρήση πορνογραφίας συνδέθηκε με πολλά θετικά αποτελέσματα κατά τον αυνανισμό και τις σεξουαλικές εμπειρίες με συντρόφους. Οι γυναίκες που ανέφεραν ότι συχνά χρησιμοποιούν πορνό για αυνανισμό βρέθηκαν να έχουν λιγότερη δυσκολία να ξυπνήσουν, λιγότερη δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό, περισσότερο χρόνο για οργασμό, μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τον οργασμό και μεγαλύτερη πιθανότητα να φτάσουν σε οργασμό. Όπως καταλαβαίνεις, είχαν καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

Η ομάδα ανακάλυψε ότι υπήρχαν ορισμένοι παράγοντες που συνδέονταν με μειωμένη σεξουαλική λειτουργία. Παράγοντες όπως χαμηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης, άγχος και κατάθλιψη συνδέονταν με οργασμική δυσλειτουργία. Σημείωσαν ότι το άγχος και η κατάθλιψη συνδέονταν επίσης με τη χαμηλή ικανοποίηση τόσο σεξουαλικά όσο και σε σχέσεις.

Τη μελέτη συνέταξαν ο Sean M. McNabney, η Krisztina Hevesi και ο David L. Rowland.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!