GOSSIP

Τούνη & Αλεξανδράκη πασαλείβονταν με φαγητά στην παραλία [βίντεο]

Οι δύο πρώην παίκτριες του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καλές φίλες και μάλλον πολύ... ανώριμες.

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησε την Ιωάννα Τούνη σε παραλία της Χαλκιδικής και ανέβασε σε story ένα βίντεο, που αρχικά τραβήχτηκε στις 10 Αυγούστου (στα γενέθλια της Τούνη) αλλά χθες Παρασκευή 14 Αυγούστου, το αναδημοσίευσε το protothema.gr.


Σε αυτό βλέπουμε τα δυο κορίτσια να πασαλείβονται με φαγητά.

«Μπορώ πραγματικά πλέον να πιστοποιήσω ότι η κοπέλα τρώει όντως βίσωνες και ό,τι βλέπετε να έχει ανεβάσει το τρώει πραγματικά με όλες τις sauce και με ό,τι, ό,τι….» , οπότε αρχίζει ξεκαρδισμένη να πασαλείβει με sauce από τη σαλάτα την 27χρονη εορτάζουσα φίλη της.

«Την αγαπώ πάρα πάρα πολύ!» συνεχίζει η Δήμητρα Αλέξανδράκη, ενώ η Ιωάννα Τούνη, στην αρχή έκπληκτη αντιδρά: «Γιατί ρε μαλ@@@;….», συνεχίζει: «Θα ξεράσω!» και αμέσως αναλαμβάνει δράση πετώντας κι εκείνη φαγητά στη φίλη της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πάντως σχολίασε περιπαικτικά στο instastory: «Παιδιά μου πέταξε μια σαλάτα, μακαρόνια με σολομό, πάστα φράουλα και ένα κουβά βρωμόνερα», επιβεβαιώνοντας προς τη φίλη της: «Γίναμε παιδιά κάπου 6-8 χρόνων. Γι’ αυτό σε λατρεύω μωρή!».

 

Πάντως πολλοί σχολίασαν αρνητικά την ανωριμότητα που επιδεικνύουν οι δυο φίλες.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!