MEN'S GUIDE

Ένας Κύπριος κομμωτής ζωγραφίζει πορτρέτα διασήμων... στο κεφάλι σου

Ένα διαφορετικό κουρείο άνοιξαν στη Λευκωσία οι κομμωτές Ερλάντου Ρακούτου και Στάθης Μιχαήλ.

Ο Στάθης, αναλαμβάνει να σε λούσει, να σε κουρέψει και να σε ξυρίσει. Ο Ερλάντου πάλι, που έλκει την καταγωγή του από τη Μαδαγασκάρη, εκτός από τα βασικά, μπορεί να μεταμορφώσει το τριχωτό της κεφαλής σου σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Ο Γεώργιος Γρίβας, ο Che Guevara, ο Μάρκος Σεφερλής, η Μόνα Λίζα, ο Μιχάλης Stavento, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Bob Marley, είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που έχει «ζωγραφίσει» στα κεφάλια των πελατών του.

Είναι αυτοδίδακτος. Πήρε ελάχιστη καθοδήγηση από κάποιους Αμερικανούς κομμωτές, με τους οποίους μιλούσε μέσω διαδικτύου. Αρχικά, σχεδίαζε πιο απλά πράγματα, όπως γραμμές και αστεράκια, μέχρι που είδε στο διαδίκτυο κάποιους Αμερικανούς να φτιάχνουν πορτρέτα σε μαλλιά. Μελέτησε αρκετά τα έργα τους και προσπάθησε να φτιάξω και εκείνος κάποια. Απέτυχε πολλές φορές. Πειραματίστηκε αρκετά πάνω στα κεφάλια των φίλων του μέχρι που τα κατάφερε.

Το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στην Κύπρο να υπάρχουν ακόμα πέντε-έξι άτομα, τα οποία είναι και μαθητές του, που μπορούν να "ζωγραφίσουν" στο κεφάλι σου.

Μην το σκέφτεσαι η ιδέα είναι ωραία και μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις ένα διάσημο πορτρέτο στο κεφάλι σου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!