GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Σταμάτης Γονίδης με το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων

Ένα από τα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Ελλάδα, είναι και η απαγόρευση λειτουργίας νυχτερινών κέντρων διασκέδασης μετά τα μεσάνυχτα και αυτό το μέτρο, μάλλον έχει εξοργίσει το διάσημο τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.

Ο 62χρονος λαϊκός τραγουδιστής, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του στα μέτρα κάνοντας λόγο για στοχοποιημένο πόλεμο της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους στον κλάδο της διασκέδασης.

Παράλληλα μοιράστηκε μέσω Facebook και την αφίσα για την αναγγελία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά του εν λόγω μέτρου, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

«Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις. Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι; Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε...Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ...Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!