GOSSIP

Ο Αγγελίδης έχει επιστρέψει σπίτι του αλλά υποφέρει μετά το χειρουργείο

Συνεχίζεται ο "Γολγοθάς" που ανεβαίνει καθημερινά ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το σοβαρό τροχαίο που του συνέβη το 2017 και κόντεψε να του στερήσει τη ζωή.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο παρουσιαστής έκανε μια πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπου και του τοποθετήθηκε ένα μόσχευμα, στην προσπάθεια των γιατρών να αποκαταστήσουν την υγεία του. Και μπορεί το χειρουργείο να πήγε καλά, αλλά τώρα δημοσίευμα, αναφέρει πως ο παρουσιαστής υποφέρει από αφόρητους πόνους και έχει κακή ψυχολογία.

Σήμερα, ο γοητευτικός παρουσιαστής που το 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο που τον καθήλωσε στο κρεβάτι, έχει επιστρέψει στο σπίτι του με την σύζυγό του να στέκεται πάντα βράχος στο πλευρό του.

Και μπορεί το δύσκολο αυτό χειρουργείο να πήγε καλά και να μην υπάρχουν επιπλοκές, ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποφέρει.

Πηγή από το φιλικό του περιβάλλον αναφέρει στην εφημερίδα πως οι πόνοι στο κεφάλι του είναι αφόρητοι γεγονός που έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του. Το γεγονός ότι ταλαιπωρείται πλέον παραπάνω από 2,5 χρόνια τον έχει κάνει να χάνει σιγά σιγά την υπομονή και το κουράγιο του. Έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες νοσηλείες και τα χειρουργεία. Όμως ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας του είναι ακόμη μακρύς μιας και πρόκειται να ακολουθήσουν ακόμη τρία χειρουργεία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!