GOSSIP

Αυτή η νέα παίκτρια του My Style Rocks έχει βιώσει κάτι σοκαριστικό

Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα Παγάνη και είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στη νέα σεζόν του My Style Rocks, αλλά το όνομά της, έχει βρεθεί και στο παρελθόν στη δημοσιότητα, με αφορμή ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα που βίωσε.

Πρόσφατα παρουσιάστηκαν οι τρεις νέες παίκτριες του My Style Rocks και μια εξ αυτών είναι η Κωνσταντίνα, που εργάζεται ως αισθητικός και κατάγεται από την Κρήτη.


Η ίδια είναι και πρώην εστεμμένη των καλλιστείων αφού το 2017 αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής, νικήτρια στο διαγωνισμό  Ms Transcontinental International Μις υφήλιος.

 


Όμως λίγο καιρό αργότερα το όνομά της, βρέθηκε στη δημοσιότητα, εξαιτίας ενός φονικού.


Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2018, η 53χρονη τότε μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο 60χρονος αδελφός του πρώην συζύγου της, τη δολοφόνησε με μαχαιριές έξω από καφετέρια στην οποία εργάζονταν η άτυχη γυναίκα.


Αυτό το φονικό της άτυχης γυναίκας από τον κουνιάδο της, στην περιοχή Δειλινά στο Ηράκλειο της Κρήτης έγινε πρωτοσέλιδο στα ελληνικά media που ανέφεραν πως το θύμα ήταν μητέρα εστεμμένης των καλλιστείων.


Τότε η Κωνσταντίνα  λίγες μέρες μετά τον τραγικό γεγονός,  είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Όπως η ίδια ανέφερε μάλιστα, σκοπός της παρουσίας της στην εκπομπή αλλά και στα καλλιστεία είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. 

Και τώρα η ίδια μιλά ξανά για αυτό το τραγικό γεγονός στο νέο τρέιλερ του My Style Rocks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Aug 20, 2020 at 1:04am PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!