GOSSIP

Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του Γιάννη Πουλόπουλου

Ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλου σκόρπισε τη θλίψη στους φαν και τους συνεργάτες του, αλλά το πένθος είναι αβάσταχτο για την πολυαγαπημένη σύζυγό του Μπέττυ και την κόρη τους Άντα.

Η Μπέττυ Πουλοπούλου μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και συγκλόνισε μιλώντας με σπασμένη φωνή για τον θάνατο του συζύγου της, που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

«Δε μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, καλός πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής» είπε η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!