GOSSIP

Επέτειο γάμου έχει ο Χάρης Χριστόπουλος

Ο γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, που πλέον έχει επιστρέψει στην καρέκλα του κριτή του My Style Rocks,  πριν απο δύο χρόνια έκανε έναν παραμυθένιο γάμο στη Λευκάδα.

Ο Χάρης και η Ανίτα Μπραντ, μετά από πολυετή δεσμό παντρεύτηκαν στη Λευκαδα καιν πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους και το πρώτο παιδί τους: ένα αγοράκι.


Η όμορφη make up artist αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους τις οποίες συνόδευσε με μία ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο των δύο χρόνων που πλησιάζει.

"Δυο χρόνια και ένα χριστοπουλάκι αργότερα… Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευτήκαμε. Φέτος όμως είχε άλλη συναισθηματική αξία η επίσκεψή μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με το αγγελούδι μας. P.S: Το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εννοείται πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια κ προστατευμένο από τον ήλιο" έγραψε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on Sep 3, 2020 at 11:31pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!