TV BITS

Big Brother: Το σχόλιο της Σίας Κοσιώνη και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε ο παίκτης του ριάλιτι Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, προχώρησε στην έκδοση μιας επίσημης ανακοίνωσης για την εξέλιξη του ριάλιτι, ενώ και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, έκανε χθες on camera το δικό της σχόλιο. 

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης σε συζήτηση που είχε με συμπαίκτες του στο Big Brother, για τις γυναίκες ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό”!

Μετά το εν λόγω απόσπασμα που προβλήθηκε στο Live Streaming, η παραγωγή έδιωξε τον παίκτη από το ριάλιτι και ο ΣΚΑΪ καταδίκασε τα όσα ειπώθηκαν.

Το βράδυ της Δευτέρας (7/9) η Σία Κοσιώνη φανερά ενοχλημένη, έκανε το δικό της σχόλιο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τα όσα έγιναν στο ριάλιτι.

“Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο Live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό. Είναι περιττό να πούμε και να πω, μιλώντας ως γυναίκα αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι, οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες και κάθε γιο σκεπτόμενο άντρα. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΪ.”, είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση (live streaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλός μας.

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να προβούμε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!