GOSSIP

Η Kim ανακοίνωσε πως τελειώνει οριστικά το ριάλιτι των Kardashians

Μπορεί εδώ και καιρό να ακούγονταν πως το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, πιθανά θα τελείωνε την πολυετή του τηλεοπτική πορεία, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είχαν πέσει, αλλά τώρα είναι επίσημο, αφού το ανακοίνωσε η ίδια η Kim Kardashian.

Με μια ανάρτησή της στα social media, η Kim ανακοίνωσε πως μετά από 14 χρόνια και 20 τηλεοπτικές σεζόν, η ίδια αποχωρεί από το ριάλιτι και πως η νέα σεζόν που θα προβληθεί στις αρχές του 2021 θα είναι και η τελευταία!


«Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians.

Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια - μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.

Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim» έγραψε

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 8, 2020 at 2:34pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!