GOSSIP

O χολιγουντιανός σταρ Mickey Rourke βρίσκεται στην Αθήνα

Ο 67χρονος χολιγουντιανός σταρ Mickey Rourke, βρίσκεται στην Αθήνα και θα παραμείνει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας.

Ο άλλοτε γόης του παγκόσμιου σινεμά, που έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν όταν έπαιζε σε φιλμ όπως Εννιάμισι Εβδομάδες και Άγρια Ορχιδέα, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την εξωτερική εμφάνισή του, μετά από πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο λόγω του μποξ και πολλαπλές πλαστικές επεβάσεις.

Τώρα ο ηθοποιός θα συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας “The Man of God”,Ο Άνθρωπος του Θεού) που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Να σημειώσουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης πλήθος αξιόλογων ηθοποιών.

Ο Άρης Σερβετάλης “κρατά” στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον Άγιο Νεκτάριο, ενώ ο Mickey Rourke θα ενσαρκώσει τον παράλυτο που θεραπεύτηκε. Τους δύο ηθοποιούς θα πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ, αποτελούμενο από τους: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη και Alexander Petrov.Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Jelena Popovic, τη μουσική ο Zbigniew Preisner και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Τα διεθνή μέσα δημοσιεύουν φωτογραφίες από την άφιξη του σταρ στην Αθήνα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!