GOSSIP

Ο Τάκης Ζαχαράτος "έκραξε" τον Σάκη Ρουβά

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, έχει αποδείξει πως εξελίσσεται στην καριέρα του και πρόσφατα έκανε και την πρώτη συναυλία του στο Ηρώδειο, ενώ παράλληλα δεν διστάζει να καταπιάνεται διαρκώς με νέα projects σημειώνοντας επιτυχία. Αλλά φαίνεται πως όλο αυτό έχει ενοχλήσει τον Τάκη Ζαχαράτο. 

Ο γωστός κωμικός σόουμαν πρόσφατα εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σάκη Ρουβά και στο γεγονός ότι είναι πολυπράγμων και καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά projects.

Πιο συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Δεν έχω κάνει στην τηλεόραση τίποτα. Έχω κάνει μια συμμετοχή σε σίριαλ, μια φορά ήμουν επιτροπή και είχα κάνει το «Ζω Ένα Δράμα» στο Mega. Η ειδικότητά μου είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό του τύπου Ρουβά τα κάνω όλα και συμφέρω…Καλά εγώ γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά αυτό το O Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Σου φέρνω ένα παράδειγμα τον Ρουβά που κάνει 800 πράγματα..Να βγω και παρουσιαστής, να βγω και κριτής, να κάνω και διαφήμιση, να βγω και στο Ηρώδειο, να γίνω κι αγρότης δηλαδή ώπα φίλε εντάξει ζαλιστήκαμε. Νομίζω ότι πολλοί performers ανταποκρίνονται με περισσότερο ταλέντο στον διαφορετικό τομέα, ο Σάκης δε νομίζω ότι κάνει για όλα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!