GOSSIP

Οι Gigi & Bella Hadid μας δείχνουν τις φουσκωμένες κοιλιές τους [εικόνα]

Οι δύο διάσημες αδελφές και πασίγνωστα top models, πόζαραν πλάι πλάι δείχνοντας τις... φουσκωμένες κοιλίτσες τους και αυτό ήταν αρκετό για να πιστέψουν πολλοί πως και οι δυο είναι έγκυες και άλλοι π΄πιστεψαν πως η Gigi γέννησε.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και η ίδια η Bella Hadid (η οποία και ανέβασε τώρα αυτή τη φωτογραφία που όμως τραβήχτηκε τον περασμένο Ιούνιο) το ξεκαθάρισε πως δεν είναι έγκυος, όπως η αδελφή της, αφού στη λεζάντα έγραψε χαριτολογώντας πως το δικό της... φούσκωμα είναι από ένα... burger.

Παράλληλα, η Bella έγραψε πως το φούσκωμα της αδελφής της είναι από το Zayn και σχολίασε πως τους λατρεύει και τους δυο και πως δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως η αδελφή της γέννησε.


Από την άλλη η Gigi Hadid, που μια χαρά έγκυος είναι και σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο παιδί της με το διάσημο τραγουδιστή Zayn Malik, αποφεύγει να ποζάρει ενώ είναι έγκυος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα με πολύ φουσκωμένη κοιλιά και δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες πως γέννησε


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 31, 2020 at 7:58am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!