TV BITS

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης υπονόησε πως παίκτρια έχει στιλίστα

Η χθεσινή εμφάνιση της Σοφιάνας στο My Style Rocks εντυπωσίασε μεν τους κριτές, ωστόσο προκάλεσε και ερωτήματα και... σπόντες.

Η παίκτρια του «My Style Rocks» επέλεξε το look της ημέρας που είχε θέμα color blocking και στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσει τις παρατηρήσεις της.


 Όταν όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο, η αμηχανία στο πλατό εκτινάχθηκε. «Έχω την αίσθηση ότι κάποιος σε βοηθάει», είπε ο σχεδιαστής. «Σε καμία περίπτωση», απάντησε η Σοφιάνα στον κριτή του «My Style Rocks».


«Αν λοιπόν σε βοηθά μια κοπέλα να ντύνεσαι, θα είσαι για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτό το παιχνίδι», συνέχισε ο Στέλιος Κουδουνάρης, προκαλώντας την αντίδραση της Σοφιάνας, η οποία υπερασπίστηκε τις επιλογές της.
«Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όποτε θέλετε, δεν ισχύει αυτό, σε καμία περίπτωση. Δεν νομίζω ότι δεν έχω αισθητική για να μην μπορώ να κάνω κάτι μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά για να πείσει τον κριτή του «My Style Rocks».
Βίντεο: Σοφιάνα, My Style Rocks: «Δεν μπορώ να δώσω σε άλλον την εικόνα μου»


«Δεν μπορώ να δώσω σε άλλον την εικόνα μου. Είναι δική μου από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού», είπε η Σοφιάνα, κλείνοντας το θέμα που προέκυψε από την απορία Κουδουνάρη στο «My Style Rocks».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!