GOSSIP

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε μηνύσεις

Μετά το σάλο και την κοινωνική κατακραυγή αλλά και την παρέμβαση του ΕΣΡ, ο πρώην παίκτης του Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης, έχει εδώ και μέρες απομακρυνθεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τώρα λέγεται πως έχει καταθέσει μια σειρά από μηνύσεις.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «On Time» ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε μηνύσεις σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο twitter, πίσω από τους οποίους βρίσκονται φυσικά πρόσωπα, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώην παίκτης του Big Brother βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του ριάλιτι παρόλο μολονότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση και από τις δυο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο ίδιος ο πρώην παίκτης σε σχόλια του στο Διαδίκτυο που αποκάλυψε το nassosblog δείχνει να επιβεβαιώνει την κατάθεση μηνύσεων.


«Ο Δικαστής ακούει και της 2 πλευρες λένε!! Ο κόσμος έχει το ελεύθερο να πει ό,τι θέλει!! Αλλα και  εγώ έχω το ελεύθερο να πω για ό,τι έχει γίνει! Αν ήμουν όλα αυτά που λένε, σίγουρα θα είχα κάποια μήνυση..Εν αντιθέτως έχω κάνει εγώ για συκοφαντικη δυσφήμιση! Εκεί μεσα παιζεις θεατρο. Αν είχα παει φυλακη θα με εβαζαν στο παιχνίδι; Μετα απο τόσες έρευνες... Παρακαλω να σκεφτόμαστε πριν να ανοιξουμε το στομα μας!! Σε λίγο καιρό θα τα μαθετε ολα..!Ομοφοβικος??χαχα η κομμένος προλογος!! ΤΟΣΑ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!! Καλο μεσημέρι σε ολους!!» απάντησε σε σχόλιο 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!