TV BITS

H Ματίνα Νικολάου μίλησε για το διαζύγιό της στην Ιωάννα Μαλέσκου

Μπορεί ως... Βάνια, η Ματίνα Νικολάου να εμφανίζεται πως έχει κόντρα με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά χθες οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής Love It και είχαν μια πολύ αποκαλυπτική και ειλικρινή συζήτηση με τη Ματίνα να μιλά και για το διαζύγιό της.

Η Ματίνα Νικολάου ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου  και με αφορμή το ρόλο της στο θέατρο και την ερώτηση της παρουσιάστριας αν υπάρχει τρόπος να πάρει κάποιος ομαλά την απόφαση «χωρίζουμε», η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε.

«Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

Φυσικά, μίλησε και για την υποκριτική και τον ρόλο της Βάνιας που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από το «Καλό μεσημεράκι». «Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε γύρω από τη Βάνια η Ματίνα Νικολάου, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει στο μυαλό της συγκεκριμένους ρόλους που θα ήθελε να ενσαρκώσει στο θέατρο, αν και θα ήθελε να ενσαρκώσει έναν δραματικό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!