TV BITS

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Δανέζη [βίντεο]

Μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Σοφία Δανέζη στο Big Brother και το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

Ειδικότερα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στην Ελλάδα από πολλή μικρή ηλικία, η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στο εξωτερικό και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου αλλά έφυγε από την ζωή. Ήμουν 25 όταν έφυγε. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε πάρα πολύ μαζί. Τα έζησα όλα μαζί μου αν και φυσικά ο άνθρωπος έφυγε. Όταν έφυγε ο πατέρας μου… έχασα τον πατέρα μου».

«Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Πάρα πολύ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα. Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό. Δεν είναι εύκολο» εξομολογήθηκε, βουρκωμένη, η Σοφία Δανέζη στο Big Brother. «Ήταν πολύ δύσκολα και τα δύο αυτά χρόνια και μετά ακόμα πιο δύσκολα. Ήμασταν εγώ και ο πατέρας μου στην Ελλάδα και σχεδόν τον ενάμισι χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο, έλιωσε και το ζούσα μαζί του».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Greece (@grbigbrother) on Sep 29, 2020 at 2:48pm PDT

 

Ποιος ομολόγησε πως φλερτάρει τη Σοφία

 

Στο απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του Big Brother, που είδαμε στο zappit,  παρακολουθούμε τον Δημήτρη Κεχαγιά να κάθεται στον κήπο του σπιτιού και να συνομιλεί με την Αφροδίτη. Θέμα της συζήτησης, βεβαίως, η γοητευτική τραγουδίστρια. «Της είπα χθες, Σοφία μου κομμένα τα πολλά πολλά και ήταν πολύ στραβωμένη. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε και ήταν πλήρως αποκομμένη, ενώ εγώ δεν ήθελα να την αποκόψω. Να την προστατέψω ήθελα από όλο αυτό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Αμέσως μετά, ο νεαρός παίκτης του Big Brother βρίσκεται στο δωμάτιο επικοινωνίας και εξωτερικεύει με ειλικρίνεια την έλξη που νιώθει για την Σοφία Δανέζη! «Εννοείται ότι την φλερτάρω, είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Δεν το συζητάω αυτό και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Από την πρώτη μέρα που έχουμε μπει εδώ μέσα έχουμε πει δυο, τρία πράγματα τα οποία τα σέβομαι» τονίζει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!