GOSSIP

H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκάλυψε ποιος τη σύστησε στη Μενεγάκη

Η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μας κρατά καθημερινά συντροφιά με νόστιμες και έξυπνες γευστικές προτάσεις μέσα από την εκπομπή "Ώρα για Φαγητό", που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στοι ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, παραχώρησε μία συνένευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Dot το μεσημέρι της Κυριακής (4/10) 

Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τα πρώτα της βήματα στα τηλεοπτικά πλατό, όταν το 2003 συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ποιος ήταν όμως ο άνθρωπος που τη σύστησε σε εκείνη; Ο…γυναικόλογος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ο οποίος είχε αναλάβει και την Ελένη Μενεγάκη, της μίλησε για μία πολύ ταλαντούχα μαγείρισσα που είχε εστιατόριο στην Πάρο.

Ενδιαφέρουσα ιστορία, ωστόσο, αποτελεί και το πώς πήρε την απόφαση να ανοίξει το δικό της εστιατόριο. Ο σύζυγος της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου είναι καπετάνιος και κάθε φορά που αναγκαζόταν να μείνει στο νησί τον χειμώνα ήταν το χειρότερό του. Προκειμένου λοιπόν να μη βαριέται, η γνωστή μαγείρισσα επί 3 χρόνια καλούσε κόσμο στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί και να περνούν ευχάριστα τα βράδια τους. Κάπως έτσι και μετά από προτροπές αποφάσισε να ανοίξει το δικό της εστιατόριο, συνεχίζοντας την κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της καθότι κι εκείνος διατηρούσε στο παρελθόν το δικό του χώρο εστίασης.

«Για να τον κρατάω κάθε βράδυ είχα κόσμο στο σπίτι. Έκανα τραπέζια για να μη βαριέται. Κάθε βράδυ και διαφορετικές συνταγές. Και μου έλεγαν όλοι βρε Αργυρώ άνοιξε ένα εστιατόριο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!