TV BITS

Big Brother: Η Αφροδίτη τρελάθηκε όταν άκουσε το έπαθλο της δοκιμασίας[βίντεο]

Μια νέα δοκιμασία είχε ετοιμάσει χθες ο Μεγάλος Αδελφός, και όταν ανακοινώθηκε ποιο θα ήταν το έπαθλο η Αφροδίτη τρελάθηκε από τη χαρά της.

Η νέα δοκιμασία για τους παίκτες, η οποία έφερε εντάσεις μεταξύ τους είχε έπαθλο το φαγητό, και θύμιζε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες έπρεπε να τρέξουν για να προλάβουν να κάτσουν στην καρέκλα, με έναν εξ αυτών κάθε φορά να μένει εκτός, μέχρι να φτάσουμε στον νικητή. 

Και μπορεί η Αφροδίτη εξαρχής να έδειξε πως ήθελε διακαώς αυτό το έπαθλο, αλλά όχι μόνο δεν το κέρδισε, αλλά αντίθετα αργότερα έμαθε πως αυτή και η Σοφία Δανέζη είναι υποψήφιες για αποχώρηση επειδή παραβίασαν τους κανόνες του ριάλιτι.

 

 

Εκείνος που επικράτησε, τελικά, ήταν ο Χρήστος Βαρουξής. Νωρίτερα, βέβαια, είχαν υπάρξει πολλοί καβγάδες, με την Άννα Μαρία - η οποία τσακώθηκε με την Χριστίνα - να βρει ακόμη μια αφορμή να επιτεθεί στην Αφροδίτη, όπως έκανε και πριν, και τον Χρήστο να τα βάζει με ορισμένους συμπαίκτες του, που θέλησαν να βγάλουν πρώτα εκείνον και τον Δημήτρη Πυργίδη από το παιχνίδι.

Με την νίκη του αυτή, ο Χρήστος θα έχει φαγητό της αρεσκείας του για πολύ καιρό, από σούσι μέχρι... γουρνοπούλα, σε προσφορά του Big Brother.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!