GOSSIP

Ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τη Χρυσή Αυγή

H χθεσινή ιστορικής σημασίας δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, προκάλεσε πολλά σχόλια και έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς τα μέλη της άλλοτε "πολιτικής παράταξης"  αναγνωρίστηκαν ως μέλη εγκληματική οργάνωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την ανακούφισή τους και την ικανοποίηση τους για αυτή τη δικαστική απόφαση ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Survivor με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τοποθετήθηκε για την ιστορική απόφαση, ανεβάζοντας μια σακούλα σκουπιδιών με την σβάστικα και έγραψε το ακόλουθο κείμενο:

«Κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα… όπως η Δημοκρατία, η Ελευθερία και ο Σεβασμός στην Διαφορετικότητα! ⁣

Σήμερα σαν πολίτης, αλλά και σαν άνθρωπος, είμαι πραγματικά χαρούμενος για την “θεραπεία” της Ελλάδας από μια “αρρώστια” που αρκετά απασχόλησε την χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Μια “αρρώστια” που ποτέ δεν κατάλαβα πως κόλλησαν τόσοι συμπολίτες μου (ακόμα έχω αυτήν την απορία!), αλλά κατάλαβα ότι όπως όλες οι αρρώστιες έτσι κι ο φασισμός μπορεί να κρύβεται σε κοινή θέα, να τον μυρίζεις αλλά να μην τον βλέπεις, μέχρι που κάποια στιγμή έχει ριζώσει και σε πνίγει. ⁣

Από σήμερα είμαστε όλοι λίγο πιο ελεύθεροι…αλλά ας είμαστε και διαρκώς σκεπτόμενοι και κριτικοί απέναντι σε κάθε στοιχείο αδικίας, ρατσισμού και βίας, γιατί αυτά θα είναι πάντα γύρω μας κρυμμένα με άλλο πρόσωπο, αλλά πάντα με το ίδιο φασιστικό βλέμμα. ⁣
#οι_ναζι_στη_φυλακη #ΔενΕιναιΑθωοι»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Oct 7, 2020 at 7:13am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!