GOSSIP

Πασίγνωστος σταρ έκανε πρόταση γάμου στη Brooke Shileds και μετά εξαφανίστηκε

Η Brooke Shields για δεκαετίες υπήρξε μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο και σήμερα, στα 55 της χρόνια παραμένει πολύ γοητευτική.

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που γοήτευσε τον πλανήτη όταν εμφανίστηκε ως έφηβη στην ταινία "Γαλάζια Λίμνη" πλέον είναι παντρεμένη εδώ και 19 χρόνια με το διάσημο σεναριογράφο και συγγραφέα Chris Henchy και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.


Στο παρελθόν η Brooke είχε κάνει έναν ακόμη γάμο με το διάσημο τενίστα Andre Agassi, ενώ είχε πολλές ερωτικές κατακτήσεις, αλλά λίγοι γνώριζαν πως η σταρ είχε δεχτεί πρόταση γάμου από έναν πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος μετά απλά... εξαφανίστηκε.


Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Brooke μέσα από ένα βιβλίο - βιογραφία, στο οποίο αναφέρεται και στο δεσμό της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Liam Neeson, ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90'.


Σύμφωνα με την Brooke, ο 68χρονος σήμερα Liam, που ήταν τότε μεγάλος γυναικοκατακτητής, αφού τη γοήτευσε με "κακό κρασί και ποίηση" στην πορεία της έκανε πρόταση γάμου (χωρίς να της προσφέρει δαχτυλίδι) αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε.


Συγκεκριμένα, λέει πως ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν ξαφνικά ο Liam της είπε πως έπρεπε να φύγει επειγόντως για το Λος Άντζελες γιατί το σπίτι του είχε πλημμυρήσει. Η Brooke του είπε να της τηλεφωνήσει όταν θα φτάσει, αυτός της είπε πως θα φτάσει πολύ αργά το βράδυ και μετά δεν της ξαναμίλησε ποτέ!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!