GOSSIP

Μόνο ένας coach του The Voice παραβρέθηκε στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Χθες παρακολουθήσαμε το 5ο επεισόδιο των φετινών Blind Auditions του The Voice  και φυσικά πρόκειται για μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, πριν ξεκινήσουν τα live, αφού το περασμένο Σαββαροκύριακο, η coach του σόου και δημοφιλής τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε το γάμο της και βρίσκονταν στις Σπέτσες.

Ή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου σκόπευαν να αναβάλουν το γάμο τους, εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων που έχουν επιβληθεί, αλλά τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 10/10, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και ο γάμος έγινε στις Σπέτσες με λίγους καλεσμένους.


Μεταξύ των λιγοστών καλεσμένων ήταν μόνο ένας από τους υπόλοιπους τρεις coaches του The Voice, που τυγχάνει να συνδέεται με την Ελεωνόρα με στενή φιλία εδώ και καιρό.


O λόγος φυσικά για τον Πάνο Μουζουράκη.


Ο Πάνος συνοδευόταν από τη σύντροφο του Τζίνα Βαρελά. Όπως αναφέρει το tlife.gr το ζευγάρι είχε φτάσει στο νησί από την Παρασκευή και παραβρέθηκε και στο pre wedding party που είχαν διοργανώσει οι νεόνυμφοι για τους φίλους τους.

Μετά το μυστήριο εκείνος έσπευσε να ευχηθεί στην αγαπημένη του φίλη και στον σύζυγο της. Η Τζίνα που είναι πάντα διακριτικά δίπλα του, επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!