TV BITS

The Voice: "Μάχη" έδωσαν οι 4 coaches για ένα σωφρονιστικό υπάλληλο [βίντεο[

Αν και χθες παρακολουθήσαμε το 5ο Blind Audition του The Voice και οι coaches είναι πια πιο διστακτικοί να πατήσουν το κουμπί, καθώς οι ομάδες τους αρχίζουν να γεμίζουν, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος κατάφερε να κάνει και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ο 36χρονος Νίκος Παπουτσής ζει στην Άμφισσα με τη σύζυγό του και  όπως αποκάλυψε στο σχετικό βίντεο που προβλήθηκε πριν ανεβεί στη σκηνή του The Voice, μολονότι η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισε να το βάλει σε δεύτερη μοίρα και προκειμένου να έχει ένα πιο σταθερό εισόδημα έγινε σωφρονιστικός υπάλληλος. 

 

 

Τώρα όμως πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του για αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice και δικαιώθηκε για την επιλογή του με τη χθεσινή του εμφάνιση στο 5o Blind Audition που σημείωσε πρωτιά σε τηλεθέαση σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Νίκος Παπουτσής ερμήνευσε το «Η μάνα του Αλέξανδρου» και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη φωνή του και να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες αλλά τελικά επέλεξε να πάει με την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!