GOSSIP

H Κατερίνα Καινούργιου πέταξε κορυφαία ατάκα για τις πλαστικές που έκανε

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ποτέ δεν έκρυψε πως έχει... εμμονή με την εξωτερική εμφάνισή της και πως έχει κάνει πολλές αισθητικές παρεμβάσεις για να ανανεώνει και να βελτιώνει το look της, ενώ κατά καιρούς πολλά έχουν γραφτεί για το πόσο... αγνώριστη έχει γίνει με τη πάροδο των χρόνων.

Η ίδια όμως απέδειξε πως όλο αυτό το αντιμετωπίζει χωρίς κόμπλεξ και με χιούμορ και πέταξε μια κορυφαία ατάκα όταν μίλησε με δημοσιογράφους.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μιλώντας στις κάμερες έκανε μια εξαιρετική δήλωση για τις πλαστικές.

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος» είπε on camera.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!