GOSSIP

"Ξεσπάθωσε" ο Χάρης Βαρθακούρης μιλώντας για γνωστό κανάλι της tv

Ο παρουσιαστής του Big Brother, δεν μάσησε τα λόγια του και σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε από τα παρασκήνια του γνωστού ριάλιτι, ήταν... καταπέλτης όταν αναφέρθηκε στο κανάλι στο οποίο έκανε εκπομπή η σύζυγός του Αντελίνα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με το συγκεκριμένο κανάλι και την Ελένη Μενεγάκη.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τον Χάρη στα παρασκήνια του Big Brother και όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία της συζύγου του με τον ALPHA, ο παρουσιαστής και μουσικός απάντησε με απόλυτη εικικρίνεια.
  Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόσνεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα».

Συνέχισε δε με το να σχολιάζει τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για κόντρα του εν λόγω καναλιού με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη

«Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι  κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωστη η βουλή του κυρίου» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο παρουσιαστής του Big Brother.

«Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!