GOSSIP

H Melanie Griffith ποζάρει με εσώρουχα στο μπάνιο της και όλοι μένουν άφωνοι

Η χολιγουντιανή σταρ Melanie Griffith, είναι πλέον 63 ετών, αλλά με τη νέα ανάρτηση που έκανε στα social media έδειξε σε όλους πως παραμένει... αγέραστη και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα.

Μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους (δυο φορές παντρεύτηκε τον ηθοποιό Don Johnson, ενώ παντρεύτηκε και τους ηθοποιούς Antonio Banderas και Steven Bauer) και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά: την επίσης διάσημη ηθοποιό Dakota Johnson, τη Stella Banderas και τον Alexander Bauer, η χολιγουντιανή σταρ, πλέον ζει μια ήρεμη ζωή ενω αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας.

Τα τελευταία χρόνια έχει διαγνωστεί με επιληψία (μάλιστα έπαθε κρίσεις ενώ βρίσκονταν στο φεστιβάλ των Καννών το 2011), ενώ η ίδια είχε εξομολογηθεί πριν από μήνες πως έκανε και βιοψία καθώς φοβήθηκε πως είχε καρκίνο του δέρματος.

Και τώρα αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram, μια πόζα της με εσώρουχα, αλλά το έκανε για καλό σκοπό.


Με μια πετσέτα μπάνιου να καλύπτει τα μαλλιά της, η 63χρονη σταρ πόζαρε στη μπανιέρα της στην έπαυλή της στις ΗΠΑ, φορώντας μόνο ένα σετ ροζ εσωρούχων άφησε τους πάντες άφωνους με το καλλίγραμμο κορί που διατηρεί.

Και ο λόγος που ανέβασε αυτές τις πόζες της στα social media ήταν για να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού (τα εσώρουχα που φορά είναι από brand που θα κάνει δωρεά για αυτό το σκοπό).


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on Oct 21, 2020 at 10:28am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!